NB I

Megküzd az ezüstért az MTK

A sérülés után visszatérő játékos, Poór Patrik szerint jó a csapat védekezése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Poór Patrik, az MTK válogatott védője nemrég tért vissza sérülését követően. A futballista játékán nem érződik a kihagyás, zökkenőmentesen tért vissza a kék-fehérekhez. Poór a bajnokság hajrájának feladatairól és a Puskás Akadémia elleni mérkőzésről beszélt a klub honlapján.

– Meg kell becsülni az egy-egy pontokat is, hiszen ezekkel növeltük előnyünket a DVSC előtt a tabellán. Persze mindig a győzelem reményében léptünk pályára, de a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Ami idáig befelé pattant, az mostanában inkább kifelé jön. Lesz ez még másképp, nem izgulunk, nincs bennünk emiatt feszültség. Nem csupán a védelem jó, hanem a védekezés is. Együtt támad, és együtt védekezik a csapat. Az egész szezonban stabilak vagyunk, kevés gólt kapunk, ami jól jelzi, hogy mennyire együtt van a társaság – mondta Poór Patrik.

A csapat pénteken 16 órától a Puskás Akadémia ellen játszik. A találkozót a klubhonlap az „akadémiák csatájának” nevezi.

– Valóban az ország talán két legjobb akadémiájának felnőtt csapatai néznek farkasszemet egymással, bár nem tudnék sok felcsúti akadémistát felsorolni az ellenfél gárdájából. Jó csapat a Puskás, soraiban több korábbi MTK-játékossal, szóval nem lesz egyszerű dolgunk, ha nyerni akarunk, márpedig ez a tervünk.

Poór beszélt a csapat esélyeiről és az ezüstérmes terveikről is.

– Amíg van esélyünk, természetesen küzdeni fogunk az ezüstéremért. Amennyiben reálisan nézzük a dolgokat, nagyobb esélyünk azért a bronzra van. Megdolgoztunk a dobogós helyért, azt már nem engedjük kicsúszni a kezünkből!

Olvasói sztorik