NB I

Kanta József visszatérhet

Úgy tűnik, a Kecskemét ellen ismét pályára léphet a csapatkapitány.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Miután viszonylag szűk kerettel dolgozik az MTK szakmai stábja, kiemelten fontos, hogy az élvonal 26. fordulója előtt hogy vannak a sérültek?

Kanta József húzódása szépen javul. Szerdán még kontrollvizsgálaton vesz részt, de ha a dolgok jól alakulnak, csütörtöktől együtt készülhet a csapattal, és a Kecskemét elleni mérkőzésen Garami József rendelkezésére állhat. A csapatkapitány jelezte, hogy túl van a nehezén.

Vadnai Dániel vádlija korábban bevérzett. Ultrahangos és egyéb vizsgálatok után kiderült, hogy a nagyobb baj elkerülte. Jelenleg külön készül, de hamarosan visszatérhet.

Nagy Tibort lágyéksérvvel műtötték kedden. Hamarosan hazatérhet a kórházból, az optimista vélekedések szerint tíz nap múlva terhelhető először.

Deutsch Bence már komolyan mozog a lábközépcsont-törése után. Elmondása szerint elhagyták a fájdalmak, mindössze az irányváltások, kitámasztások során érzi a sérülést. Nagyjából bő két hét múlva kezdhet együtt dolgozni a csapattal.

Horváth Zsolt combközelítő izmával kapcsolatos sérülése is sokat javult. Hamarosan megkezdheti a teljes értékű munkát.

Hrepka Ádám derékfájdalmai miatt gyógytornára jár. Bizonyosan nem léphet pályára a Kecskemét elleni mérkőzésen – írja az MTK honlapja.

Olvasói sztorik