NB I

Edzésre mennek a győri szurkolók

Szombat délután meglátogatják a csapatot, hogy kifejezzék szimpátiájukat a játékosoknak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szerdán beszámoltunk róla, hogy a győri szurkolók szimpátiatüntetésrekészülnek a lelátón a vasárnap délutáni, Puskás Akadémia elleni hazai mérkőzésen. A kisalfold.hu Facebook-oldalára írt olvasói bejegyzésből kiderült, hogy a drukkerek már egy nappal korábban is meglátogatják a futballistákat.

„Jó néhányan arra az elhatározásra jutottunk, hogy szombaton ki kell menni az ETO edzésére, és ki kell fejeznünk szimpátiánkat Győr és az ETO iránt! Lássák a játékosok (akik mondjuk jönnek-mennek – ebben az esetben nyilván menni fognak –, de mi szurkolók maradunk minden helyzetben), lássák a győriek, hogy igenis fontos nekünk a győri foci, a győri klub, a Győri ETO.

Megérdeklődtük, hogy szombaton 16 órai kezdettel lesz edzés, erre szeretnénk kilátogatni. Meg kell mutatnunk, hogy össze tudunk fogni, minél nagyobb létszámmal megjelenni. Találkozó 15:30-kor a Stadion büfénél, innen átsétálunk az edzésre. Mindenkire számítunk!”

Óriásmolinót függesztettek ki az aluljáróra

A kisalfold.hu információi szerint szerda 23 óra körül került ki a hatalmas transzparens az egyik győri aluljáróra. Az üzenet egyértelmű: egyre kilátástalanabb a patinás győri klub helyzete. Ez egyébként ugyanaz a molinó, amelyet a drukkerek a Quaestor-botrány kirobbanása után kifeszítettek a stadionban, a Lombard Pápa elleni meccsen.

Olvasói sztorik