NB I

Garami városában szereztek előnyt

Az MTK 1-0-ra nyert a Pécs otthonában a negyeddöntő első mérkőzésén.
Ligakupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Pécsi MFC-Matias – MTK 0-1 (0-0)
Pécs, 300 néző. Játékvezető: Berke
PMFC: Helesfay – Molnár S. (Czibolya, 72.), Ojdanics, Romics (Horvát G., 12.), Tadejevics (Pejakovics, 63.) – Pávkovics, Heffler N., Frank, Kővári, Rácz (Linka, 39.) – Fröhlich (Takács Á., 76.). Edző: Robert Jarni
MTK: Groppioni – Bese, Baki, Thiam, Vadnai (Talabér, a szünetben) – Halmai (Schrammel, a szünetben), Hajdú Á., Cseke – Horváth Zs. (Nagy T., a szünetben), Torghelle (Hujber, 54.), Sergio. Edző: Garami József
Gólszerző: Sergio (69.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Garami József ismét hazalátogatott Pécsre, hiszen csapata, az MTK a PMFC vendége volt a Ligakupa negyeddöntőjének első meccsén.

A hetedik percben hazaadás miatt közvetett szabadrúgást végezhetett el az MTK, a kaputól nyolc méterre, Sergio azonban a sorfalba lőtte a labdát. A folytatásban Horváth Zsolt lesről talált a kapuba, Frank Richárd pedig kilenc méterről a kapufát találta telibe. A 26. percben Fröhlich ajtó-ablak helyzetben négy méterről óriási luftot rúgott, a túloldalon Horváth Zsolt négy méterről a kapu fölé lőtt.

A 71. percben Molnár Soma a tizenhatosra érve lerántotta Hajdú Ádámot. Sergio büntetőjét Helesfay bravúrral védte, ám a kipattanót a légiós közelről a léc alá továbbította (0-1). A hajrában Ojdanics utolsó emberként akart cselezgetni Schrammel Ádámmal szemben, balszerencséjére azonban az MTK fiatal támadója megszerezte a labdát. Ziccerben vezethette Helesfay Donátra, a kapus azonban a tizenhatosig kifutva óriási bravúrral hárított. A kipattanót Sergio szúrta kapura, ezt azonban Horvát Gábor kivágta a mezőnybe – írja a PMFC honlapja.

A Debrecen–Videoton meccset szerda este rendezik, a visszavágókat április 21-én, kedden játsszák.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik