NB I

Kettőt nyert a Kecskemét

Az NB III-as listavezetők ellen nem hibáztak az alföldiek; a Budaörsöt és a Vácot is legyőzték.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Két 45 perces edzőmeccsel zárta a felkészülést Budaörsön a KTE, amely előbb a házigazdákat 4-1-re, majd a váciakat 1-0-ra győzte le.

Kitl Miklós egy jó kiugrás végén magabiztosan lőtt a budaörsi kapus mellett a hálóba, rögtön a hazaiak elleni találkozó elején. A KTE több helyzetet is kidolgozott, majd a 23. percben N’Diaye is ziccerbe került, amit higgadtan értékesített (0-2). A félidőnyi meccs hajrájában pontrúgásokból remekeltek az alföldiek: előbb Szavics tekert szépen a kapuba, majd Karan robbant be fejjel egy beadásra (1-4).

Mivel a kecskemétiek U21- és U17-csapata szombaton a Videoton vendége volt, így kevesebb fiatal utazott a kerettel, Bekő Balázs ötöt tudott változtatni, és ezt ki is használta. A Vác FC ellen N’Diaye talált a hálóba (0-1) – tudósított a KTE honlapja.

Felkészülési mérkőzések

Budaörsi SC – Kecskeméti TE 1-4

Budaörs

KTE: Tujvel – Lovrics, Szkopljak, Karan, Laczkó – Vukaszovics, Eninful, Kitl – Szavics – N’Diaye, Menougong. Edző: Bekő Balázs

Gólszerzők: Kitl (2.), N’Diaye (23.), Szavics (38.), Karan (42.)

Vác FC – Kecskeméti TE 0-1

Budaörs

KTE: Tujvel – Szkopljak, Karan, Gyagya, Farkas A. – Szivacski, Vukaszovics, Kitl – Lévai, N’Diaye, Gréczi. Edző: Bekő Balázs

Gólszerző: N’Diaye (26.)

Olvasói sztorik