NB I

A Puskás elindult Spanyolországba

Továbbra sem világos, miért mondták vissza a korábban megszervezett törökországi túrát a felcsútiak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap a Rangadó.hu írta meg elsőként, hogy a Puskás Akadémia FC annak ellenére Spanyolországba megy edzőtáborozni, hogy Törökországban már le volt foglalva a szállásuk, és a felkészülési meccseiket is megszervezték.

A felcsútiak hétfőn elutaztak Marbellára, ahol tíz napon keresztül kellemesebb időjárási körülmények között, jó minőségű füves pályán készülnek a bajnoki folytatásra. A tervek szerint az edzőtábor ideje alatt négy neves külföldi csapattal méri össze tudását Benczés Miklós legénysége – írja a klub honlapja.

Az ellenfeleket egyelőre nem nevesítette a klub, de az biztos, hogy a Videoton mellett az ukrán Dinamo Kijev, a román Astra, a bolgár Ludogorets, a cseh Viktoria Plzen és a brazil Atlético Paranaense edzőtáborozik mostanság Marbellán, tehát közülük kerülnek majd ki a felcsútiak ellenfelei.

Arról továbbra sem közölt részleteket a Puskás Akadémia, hogy miért változtatták meg az útitervüket…

FRISS:

A feol.hu cikke szerint eldőlt, hogy a Puskás Akadémia felkészülési meccset játszik az ukrán Dinamo Kijevvel, a brazil Atlético PR-rel, és egy norvég élvonalbeli csapattal, valamint elképzelhető, hogy egy negyedik találkozót is sikerül lekötnie.

Olvasói sztorik