NB I

Eppel Márton aláírt Újvárosban

Másfél évre kötelezte el magát a DPASE csapatánál az MTK és a Paks korábbi támadója.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 23 éves, csatárként és középhátvédként is bevethető Eppel Márton a mai naptól a Dunaújváros PASE csapatának játékosa – írja a klub honlapja.

Először 2009 tavaszán lépett pályára kezdőként az NB I-ben, az MTK színeiben. Ugyanabban az évben próbajátékon vett részt az angol Oldham Athleticnél, majd 2010 decemberében egy évre kölcsönbe került az egyesülethez. A 2010–2011-es szezonban megint az MTK-ban szerepelt, az NB II-ben, utána viszont ismét külföld, a holland NEC Nijmegen következett, ahol egy évig szerepelt. Bemutatkozott a holland bajnokságban és kupában is, a Twente ellen gólt is szerzett.

Ősszel hazatért, 2012 januárjában két és fél évre Paksra igazolt. Új klubja ekkor már nem csatárként, hanem középhátvédként számított rá. Tagja volt az U21-válogatottnak is. Szerdán közös megegyezéssel szerződést bontott a paksiakkal, ekkor kereste meg őt a Dunaújváros vezetősége. Dobos Barna kérésére azonnal csatlakozott a Törökországban edzőtáborozó csapathoz, majd aláírta másfél éves szerződését.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik