NB I

Csillag-góllal nyert a Kecskemét

A számos fiatalt pályára küldő alföldiek 1-0-ra nyertek a másodosztályú balatoniak elleni edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Kecskeméti TE – FGSZ Siófok 1-0 (0-0)
Kecskemét
KTE. 1. félidő: Tujvel – Skopljak, Karan, Vukaszovics, Gyagya, Laczkó Zs. – Radoja, Eninful, Kitl – Szavics – N’Diaye. 2. félidő: Tujvel – S. Juhász, Karan, Vukaszovics, Skopljak, Farkas A. – Lévai, Szivacski, Csillag – Gréczi, Szalai D. Edző: Bekő Balázs
Siófok: Tajti – Fülöp N., Mogyorósi, Csató M., Polényi – Vass M., Peszmeg, Papp M., Ivancsics – Andorka, Molnár. Cserék: Kis, Merczel, Hanzl, Baranyai, Kozma, Erdei, Kákonyi. Edző: Soós Imre
Gólszerző: Csillag (65.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Siófok ellen a kecskeméti vezetőedző, Bekő Balázs újra számíthatott Vladan Szavics csapatkapitányra, aki kezdőként tért vissza a sérülése után. A jelenléte érződött is az első félidőben, hiszen rögtön az elején egy jó lövéssel vétette észre magát, majd később Kitl Miklóst hozta ziccerbe, aki elől még menteni tudott a kilépő Tajti Norbert.

Az első félidő első felében több helyzet is adódott a KTE előtt, de N’Diaye lövését is fogta a kapus, Skopljak ívelése pedig elkerülte a kaput. A Siófok előtt is adódtak lehetőségek, de Tujvel magabiztosan oldotta meg feladatát a védelemmel.

A fordulás után a fiatalok kaptak bizalmat, és éltek is ezzel. Noha az első percekben még a vendégek tesztelték Tujvel képességeit, a Szalai, Lévai, Csillag, Gréczi kvartett többször is szép támadásokat vitt végig, megkavarva a védőket.

A 65. percben Csillag Dáriushoz került a labda, aki balról befelé indulva több védőt is kizökkentett az egyensúlyából, majd a tizenhatos vonaláról szépen tekert a hosszú alsóba (1-0). A hajrában még akadtak lövőhelyzetek a Siófok előtt is, ám ezekből nem született gól, így a hazaiak 1-0-ra megnyerték a találkozót – tudósított a KTE honlapja.

Olvasói sztorik