NB I

Szegedi döntetlen Kecskeméten

Bár a csapatok sokszor kombinatív megoldásokat választottak, a kapu előtt elfogyott a tudomány.
Felkészülési mérkőzés
Kecskeméti TE – Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-0
Kecskemét, játékvezető: Berger
KTE: Verebélyi (Kovács D., a szünetben) – Nagy J. (Skopljak a szünetben), Gyagya (Lovrics a szünetben), Vukaszovics, Karan (Szivacski a szünetben), Laczkó (Farkas a szünetben) – Radoja, Eninful (Csillag a szünetben), Kitl (Selyem 60.) – Gréczi, N’Diaye. Edző: Bekő Balázs
Szeged-Grosics: Szántai – Zelenyánszki, Tóth B., Remes, Pászka – Polareczki, Máté P., Veszelinov, Fitos – Oláh L., Germán. Csere: Belecsan, Berde, Hegedűs E., Hegedűs M., Oláh G., Mészáros M., Manga, Szabó P. Edző: Nyilas Elek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön a másodosztályú Szeged 2011 csapatát fogadta a Kecskemét, felkészülési mérkőzésen. Bár a nap szépen sütött délután, becsapós volt az időjárás, a kilátogató szurkolók is egyből megérezték, hogy a szél bizony nem fogja kímélni őket.

Bekő Balázs sérült játékosaira továbbra sem számíthatott, Nagy János személyében azonban egy új arc is csatlakozott, az Újpest jobbhátvédje kezdő volt, de jövőjéről még később egyeztetnek.

Bár a csapatok sokszor szép, kombinatív megoldásokat választottak, a kapu előtt elfogyott a tudomány. Szántai Leventének, Verebélyi Konrádnak és Kovács Dánielnek sem kellett bravúrt bemutatnia. Néhány lehetőség azért adódott, de Gréczi fejesét, illetve Kitl lövését is magabiztosan hárította Szántai, a másik kapu előtt főleg pontrúgások adtak okot az izgalomra, de kaput ezek nem találtak.

A fordulás után a cserék sora következett, és ennek is köszönhetően kicsit több pontatlanság csúszott a játékba, a védelmek pedig jól zártak, úgyhogy nem született gól.

A Kecskemét következő ellenfele az ugyancsak NB II-es Siófok lesz, a meccs szombaton 13 órakor kezdődik – írja a KTE honlapja.

Olvasói sztorik