NB I

Hét gól volt Kispesten

A házigazda Bp. Honvéd 4-3-ra kikapott a másodosztályú Békéscsabától a keddi edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Bp. Honvéd – Békéscsaba 1912 Előre FC 3-4 (1-1)
Kispest, 100 néző. Játékvezető: Oláh G.
Honvéd: Czuczi – Botka (Holender), Ignjatovics (Kristi), Bobál D., Czár – Nagy G. (Meza), Hidi – Ikenne-King, Youla (Csábi M.), Prosser (Lőrinczy) – Punosevac (Koné). Edző: Csábi József
Békéscsaba. 1. félidő: Mursits – Balogh Miklós, Balogh Milán, Fehér Zs., Zámbori – Pilán, Borbély, Spitzmüller, Birtalan, Viczián – Vólent. 2. félidő: Póser – Bényei, Koszó, Balog Zs., Juhász Gy. – Berki P., Bagi, Tölgyesi, Király P. – Szilágyi P., Kertész. Cserék: Balázs R., Prasler. Edző: Zoran Szpisljak
Gólszerzók: Punosevac, Holender, Kone, illetve Birtalan, Szilágyi P., Berki P., Kristi (öngól)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ötödik téli felkészülési mérkőzésén az NB II második helyén álló Békéscsaba volt a Honvéd vendége. Ragyogó napsütés fogadta a pályára lépő csapatokat. A hazaiak mindkét kapusa, Kemenes és Horváth András is megbetegedett, ezért Czuczi Márton állt a kapuba. Baráth Botond már a kispestiekkel edz, ami viszont nem mondható el Vécsei Bálintról. Godoy az Egyesült Államokba utazott, ahol a panamai válogatott játszik barátságos mérkőzést. Punosevac meggyógyult és Holender is egészséges.

Korán, már a hetedik percben vezetést szereztek a házigazdák: Hidi remek labdát adott Punosevacnak, aki 14 méterről a kapuba lőtt (1-0). A harmincadik percben Birtalan egyenlített, szépen gurította el a labdát a kapus mellett (1-1). A szünet előtt Prosser és Punosevac előtt is adódott lehetőség, de több gól nem született.

A második félidő is jól kezdődött a házigazdák számára: az 56. percben Hollender húszméteres szabadrúgása a kapufát érintve került a hálóba (2-1). A 65. percben Szilágyi átemelte a labdát Czuczi fölött, kilenc perc múlva Berki fejelt a hálóba, így már a vendégek vezettek (2-3). A 81. percben Kertésztől indult a csabaiak akciója, majd Berki beadását Kristi fejelte a saját kapujába. A folytatásban Holender előtt adódott egy nagy helyzet, de kimaradt. Végül az utolsó percben Koné szépített az (3-4) – tudósított a Bp. Honvéd honlapja.

Olvasói sztorik