NB I

A Kecskemét öngóllal nyert Pakson

Laczkó Zsolt passzát Kulcsár Dávid a saját kapujába továbbította az edzőmeccs első félidejében.
Felkészülési mérkőzés
MVM-Paks – Kecskeméti TE 0-1 (0-1)
Paks, játékvezető: Zierkelbach
Paks: Csernyánszki – Kulcsár D., Rodenbücher, Gévay, Báló – Tamási Zs., Kecskés – Könyves, Haraszti, Bartha – Balázs Zs. Csere: Máté R., Vági, Nagy R., Hahn, Simon A., Bagó, Bor D., Kesztyűs B. Edző: Csertői Aurél
KTE: Tujvel (Kovács D., a szünetben) – Skopljak (Szalai D., 63.), Lovrics (Karan, a szünetben), Farkas A., Laczkó Zs. (Gyagya, a szünetben) – Vukaszovics – Lévai (Polyák, 63.), Eninful (Dudás, 63.), Radoja, Gréczi (Csillag, a szünetben) – N’Diaye (Selyem, 68.). Edző: Bekő Balázs
Gólszerző: Kulcsár D. (öngól 38.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője több fiatalnak is lehetőséget adott a Paks otthonában rendezett keddi felkészülési mérkőzésen: a kezdőbe került például Lévai Norbert, aki a jobboldalon futballozott. Szavics, Patvaros, Fótyik és Novák sérülés miatt hiányzott, a kapusok közül pedig ezúttal Verebélyi és Németh Viktor maradt ki.

Az első húsz percben inkább tapogatóztak a csapatok, a középpályán zajlott a játék, a kapuk elvétve sem nagyon forogtak veszélyben. A hazaiak többet birtokolták a labdát, és ez végül helyzetekben is megmutatkozott, ám Könyves nem találta el a kaput, majd Haraszti kapufáig jutott Tujvelnek köszönhetően. A félidő hajrája már néhány szép kecskeméti akciót is tartogatott, és az egyik végén, némi szerencsével a vezetést is megszerezték az alföldiek. Laczkó Zsolt ment el a bal szélen, majd laposan az érkező N’Diayét kereste, ám a menteni igyekvő Kulcsár Dávid megelőzött mindenkit, és a saját hálójába pattogott a labda (0-1).

A fordulás után távoli lövésekkel próbálkozott a Paks, de Haraszti és Kecskés sem találta el a kaput. Bekő Balázs szerkezetet váltott, így kicsit defenzívebb lett a kecskeméti csapat játéka. A hazaiak nem találták igazán a fogást ellenfelükön, ám néhány szabadrúgással, pontrúgással veszélyesek tudtak lenni, illetve meddő fölényt is kiharcoltak. Inkább helyzetecskéket, mint ziccereket produkáltak a felek, ám ezekből már nem született gól, köszönhetően Kovács Dánielnek is, aki jól élt a játékkal – tudósított a KTE honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik