NB I

Korábbi edzője verte a Kecskemétet

A KTE hazai környezetben 1-0-ra kikapott a másodosztályú Cegléd elleni edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Kecskeméti TE – Ceglédi VSE 0-1 (0-1)
Kecskemét
KTE: Németh V. – Besztercei, Gyagya, Karan, Skopjak, Laczkó Zs. – Kitl, Vukaszovics, Eninful – Novák Cs., Selyem. Cserék: Kovács Z., Lovrics, Farkas A., Szivacski, Radoja, Csillag, Gréczi, N’Diaye. Edző: Bekő Balázs
CVSE: Tóth Z. – Oláh M., Albert I., Farkas I., Pesti – Dóczi, Koncz – Koós, Pantovics, Farkas Z. – Balog M. Cserék: Kovács A., Kormos, Vattai, Szabó M., Kovács D. , Nagy V., Markó, Laczkó M., Szabó D. Edző: Szabó István
Gólszerző: Pantovics (30.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szép napsütéses idő fogadta a Kecskemét és a Cegléd csapatát a Széktói Stadion műfüves pályáján szerda délelőtt. Érdekesség, hogy a vendégek kispadján Szabó István személyében a KTE korábbi edzője ült.

Az ötödik percben Besztercei a földre került a tizenhatoson belül, de a tizenegyes elmaradt. A 11. percben Kitl Miklós 16 méteres lövését Tóth Zoltán védte. A harmincadik percben Laczkó Zsolt vesztett labdát az ellenfél térfelén, egy gyönyörű kontrát követően Balog Marcell a szélről egyből középre adta, az érkező Nikola Pantovics pedig szépen fejelt a kapu bal felső sarkába (0-1).

A 43. percben egy hosszú indításra Németh Viktor kimozdult a kapujából, elfejelte a labdát Farkas András elől, de éppen Pantovics pattant, aki egyből visszalőtte, de kapu fölé ment. A szünet előtt Karan fejesét Tóth Zoltán csak nehézkesen tudta megfogni. Az első játékrész nem volt valami izgalmas… Mindkét csapat próbálkozott, de sokra nem jutottak a hibák, pontatlanságok miatt.

Az 59. percben Balog lőtte élesen középre a labdát, de mindenki előtt, illetve mögött elsuhant. Három perccel később Koós lőtte 17 méterről telibe a kapufát. A 67. percben Csillag Dárius lőtt húsz méterről nem sokkal a kapu mellé. Tíz perccel később Gréczi kapott remek labdát a leshatáron, de belelőtte a kapusba – ez volt a KTE legnagyobb helyzete. A végén létszámfölényes helyzetben vihette volna a labdát a Cegléd, Kormos azonban Vukaszovicsba lőtte.

A nem túlságosan színvonalas meccsen egy gól döntött, ezen kívül sok hiba és pontatlanság, valamint kevés helyzet volt jellemző – tudósított az onlajnok.com.

Olvasói sztorik