NB I

Kispesti bukta a Paks otthonában

Báló tizenegyesből, Haraszti pedig akcióból volt eredményes a Bp. Honvéd elleni 2-0-s meccsen.
Felkészülési mérkőzés
MVM-Paks – Bp. Honvéd 2-0 (2-0)
Paks, játékvezető: Botló
Paks: Molnár P. – Vági, Gévay, Rodenbücher, Báló – Kecskés, Tamási Zs. – Könyves, Bertus, Bartha – Haraszti. Cserék: Csernyánszki, Hahn, Simon A., Nagy R., Kesztyűs B., Bor D., Balázs Zs., Rácz Zs., Bagó, Klauz. Edző: Csertői Aurél
Honvéd: Kemenes – Botka, Ignjatovics A., Kosznics, Vidovics – Ikenne-King, Hidi, Godoy, Youla – Daru, Holender. Cserék: Czuczi, Marku, Nagy G., Gazdag, Miljeteig, Prosser, Lőrinczy. Edző: Csábi József
Gólszerzők: Báló (18.), Haraszti (38.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két NB I-es csapat, a Bp. Honvéd és a Paks játszott egymás ellen felkészülési mérkőzést szerda délután a tolnai városban.

Nem kezdett rosszul a Honvéd, olyannyira, hogy először csak a kilencedik percben tudtak kibújni a szorításból a hazaiak, akkor Könyves lőtt 15 méterről, de Kemenes lábbal védett. A 15. percben Holander húsz méterről leadott, lefelé csapódó lövését védte Molnár Péter. Három perccel később Ignjatovics belépője után tizenegyeshez jutott a hazai csapat, Báló a bal alsó sarokba lőtt, Kemenes jó irányba vetődött, de hárítani nem tudott (1-0).

A 27 percben Hidi húszméteres lövése kevéssel a kapufa mellett száguldott el. A 38. percben egy gyors kontra végén újabb gólt szerzett a Paks: Könyves adta be a labdát, amit Haraszti lőtt a kapuba (2-0). A hazai csapat kontrajátékra rendezkedett be, és ezzel a taktikával magabiztosan vezetett az első felvonásban.

A szünet után csak egy komoly lehetőség volt: a Youla elleni belépőért megítélt 18 méteres szabadrúgást Godoy végezte le, de Molnár magabiztosan védett. A második félidőben sem jutott el gólszerzési lehetőségig a fővárosi csapat, hiába a birtokolta sokkal többet a labdát – tudósított a Bp. Honvéd honlapja.

Olvasói sztorik