NB I

Távozik két rutinos újvárosi

Az újonc Dunaújváros PASE vezetősége elköszönt Milinte Árpádtól és Szalai Tamástól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Távozik az NB I-ben újonc Dunaújváros PASE csapatától a tapasztalt kapus, Milinte Árpád, aki a klubhonlap cikke szerint nem csak a játékával, hanem sportemberi magatartásával is példát mutatott társainak. Az ő segítségével sikerült megnyernie NB III-as csoportját az együttesnek, és a legmagasabb osztályba jutásban is kulcsszerepet játszott. A DPASE vezetősége döntésének értelmében Milinte fél évre kölcsönbe az NB II-es Csákvárhoz igazolt.

A másik távozó Szalai Tamás, aki szintén meghatározó játékosa volt az utóbbi két és fél év sikereinek. Példamutatóan viselte hosszú sérülését, amelyből felépülve az NB I-ben és a Ligakupában is pályára lépett. Ő is az NB II-es Csákvár csapatában játszik majd. A későbbiekben mindkettőjükre utánpótlásedzőként számít a DPASE, tehát továbbra is a dunaújvárosiak alkalmazásában maradnak.

A dunaújvárosiakkal kapcsolatos hír, hogy Józsi György hosszú, több mint két hónapos kihagyást követően – az orvosi jelentés értelmében – újra munkába állhat. Mint köztudott, a rutinos játékos lábában egy rúgás következményeként alakult ki trombózis, ezért kellett kihagynia az elmúlt időszakot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik