Bosnyák válogatottat igazolt az ETO

A Sevillából érkező Miroszlav Sztevanovics 2018 nyaráig kötelezte el magát a kisalföldiekhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megállapodott egymással a Győri ETO FC és a tízszeres bosnyák válogatott csatár, Miroszlav Sztevanovics, így a 24 éves játékos Győrben folytatja pályafutását – írja a győriek honlapja.

A csatár legutolsó klubja a spanyol első osztályú FC Sevilla volt, ahol azonban szabadon igazolhatóvá vált, így ingyen került Győrbe. A győriek sportigazgatója, Szasa Sztevanovics kitűnő sportszakmai kapcsolatai révén sikerült az ETO-nak megszereznie őt, s már a szerződést is aláírták. Miroszlav Sztevanovics kontraktusa 2018. június 30-áig szól, és Djordje Kamber után ő lesz a második olyan labdarúgója a klubnak, aki bosnyák válogatottként kerül Győrbe.

Miroszlav Sztevanovics öt évvel ezelőtt a Vojvodina együttesében mutatkozott be a szerb élvonalban, és közben rendszeresen tagja volt a bosnyák korosztályos válogatottaknak. 2012-ben tagja lett a felnőtt válogatottnak is, és még abban az évben Wales ellen megszerezte az első gólját is nemzeti színekben. Játéka felkeltette a spanyol bajnokság egyik élcsapatának, az FC Sevilla vezetőinek az érdeklődését, így tavaly januárban az Európa Liga győztes együtteshez igazolt 3 millió euróért. Itt azonban kevés játéklehetőséget kapott, így a spanyol együttes szabadlistára tette a játékost.

Aki jobban meg szeretné ismerni már most a játékost, íme egy 20 perces összeállítás róla, januárban pedig minden bizonnyal már felkészülési mérkőzésen ETO színekben is bemutatkozik a bosnyák válogatott játékos.

https://www.youtube.com/watch?v=7YkqnJAWNGU