NB I

Oroszok ellen nyert a Honvéd

A kispestiek 2-1-re legyőzték Oroszország U21-es válogatottját.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Bp. Honvéd – Oroszország U21 2-1 (2-0)
Kispest
Honvéd: Kemenes – Ikenne-King, Ignjatovics, Alcibiade, Vidovics – Nagy G., Hidi, Vécsei, Prosser, Traoré – Youla. Cserék: Fehér I., Mátyás, Göblyös, Constantinescu, Tóth B., Márton. Megbízott edző: Jasper Adrianus de Muijnck

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyarországon edzőtáborozó orosz U21-es válogatott ellen játszott felkészülési mérkőzést a Bp. Honvéd. Az oroszok pénteken döntetlent (1-1) értek el a hasonló korosztályú magyar válogatott ellen, így megfelelő erőpróbára lehetett számítani. A várakozások igazolódtak, hiszen küzdelmes mérkőzésen sikerült megszereznie a győzelmet a klubcsapatnak. A második félidőben rengeteg akadémista kapott bizonyítási lehetőséget, mindannyian a 96-es vagy a 97-es korosztály tagjai.

Az első játékrészben kisebb ijedtség lett úrrá a szakmai stáb tagjain, mert Vécsei Bálint a lábához kapott, majd lekéredzkedett, de a jelek szerint, nincs nagy baj. A hazaiak gólját Traoré szerezte, Liszcov pedig öngólt vézett a remek időben megrendezett találkozón. Gazdag Dániel, Bobál Gergő és Koszta Márk nem léphetett pályára, mert korosztályos válogatottakban képviselik hazánkat – írja a Bp. Honvéd honlapja.

Olvasói sztorik