NB I

Zárt kapuk mögött a Diósgyőr?

Egyelőre nem lehet tudni, hogy hol játsszák a Sajóbábony–DVTK mérkőzést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Kupa harmadik fordulójában Borsod megyei párharcot rendeznek, ám a Sajóbábony–Diósgyőr meccs helyszíne még kérdéses. A megyei első osztályban szereplő házigazdák klubelnöke, Bodnár József a boon.hu oldalon elmondta, hogy örülnek a sorsolás eredményének, és reméli, hogy hazai pályán rendezhetik a meccset, de ez egyelőre nem biztos.

Az Észak-Magyarország értesülései szerint kedden lesz egy bejárás, amelynek során biztosítási szempontból megvizsgálják, hogy alkalmas a sajóbábonyi létesítmény arra, hogy a várhatóan körülbelül ezerfős diósgyőri tábornak helyet adjon. Az egyeztetések során állítólag felvetődött az is, hogy ha nem felel meg a létesítmény minden követelménynek, akkor a két csapat esetleg Diósgyőrben mérkőzne meg egymással, de a pályaválasztói jog ilyen feladására a szabályok nem adnak lehetőséget.

Ezért akár zárt kapussá is nyilváníthatják a mérkőzést, vagy pedig más helyszín után kell néznie a pályaválasztói joggal rendelkező sportszervezetnek. A Sajóbábonyhoz közeli Kazincbarcika, mint alternatív helyszín nem jöhet szóba, ugyanis a KBSC is kupameccs házigazdája lesz szeptember 24-én, viszont a valamivel távolabbi Putnokon nincs ilyen akadály.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik