NB I

Szerbek verték a Kecskemétet

A Spartak Zlatibor Voda 3-0-ra győzött a KTE otthonában rendezett edzőmeccsen.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Kecskeméti TE – Spartak Zlatibor Voda (szerb) 0-3 (0-2)
Kecskemét
KTE 1. félidő: Németh V. – Botka, Karan, Varga R., Fótyik – Eninful (Pilipovics, 29.), Vukaszovics, Kitl – Szavics – N’Diaye, Balázs Zs. 2. félidő: Németh V. (Verebélyi, 70.) – S. Juhász, Szabó T., Farkas A., Polyák (Komáromi, 75.) – Pilipovics (Filyó, 63.), Vukaszovics (Csima, 63.), Kitl (Szalai, 63.) – Csillag, Novák, Gréczi. Edző: Bekő Balázs
Gólszerzők: Milics (19., 35.), Torbica (56.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bekő Balázs vezetőedző szinte mindenkinek igyekezett lehetőséget adni a pénteki edzőmeccsen, de Tomás Tujvel, Gyagya Attila és Ivan Lovrics kisebb sérülés miatt ezúttal külön edzésen vett részt. A meccs kis csúszással kezdődött, mivel a vendégek forgalmi okok miatt kicsivel később futottak be.

Az első félidőben kevés lehetőség adódott a csapatok előtt, igazi ziccerek nem alakultak ki. Akad néhány átlövés, de ezek komolyabb veszélyt nem jelentettek. A vendégek végig agresszíven letámadtak, ebből aztán a 19. percben vezetést is szereztek, miután Milics jól érkezett fejjel egy beadásra (0-1). A folytatásban főleg a baloldalon vezette akcióit a KTE, Fótyik több alkalommal is megverte az emberét, ám a beadásokat rendre kivágták a védők. A balhátvéd egyszer a góltól sem járt messze, jól húzott befelé, ám 16 méterről eleresztett lökete fölé szállt. A 35. percben aztán egy gyors akció végén Milics duplázott, lövésébe ugyan Németh Viktor beleért, ám az így is utat talált a kapuba (0-2).

A második félidőre érkeztek a fiatalok, Bekő Balázs szinte teljes sorcserét hajtott végre. Jól is kezdett csapata, hiszen rögtön kétszer is gólt szerezhetett volna, ám Novák ziccerben oldalhálóig, Gréczi pedig balos löketével csak kapufáig jutott. Ugyanolyan jól hajtotta végre a letámadást az alföldi együttes, mint az első félidőben a szerbek, ám a kihagyott helyzetek után végül Torbica szerzett gólt (0-3), aki egy gyors kényszerítőzés végén talált be. A folytatásban adódtak még lehetőségek a csapatok előtt, ám újabb gól már nem született – tudósít a KTE honlapja.

Olvasói sztorik