NB I

Négy góllal nyert a Diósgyőr

A DVTK csütörtök délután zárt kapus meccset játszott a Mezőkövesddel.
Felkészülési mérkőzés
Diósgyőr VTK – Mezőkövesd-Zsóry 4-0 (2-0)
Diósgyőr. Játékvezető: Nagy R.
DVTK: Antal B. – Eperjesi, Debreceni, Szalai V., Németh M. – Szabó B., Csirszki, Nikházi, Marjanovics – Griffiths, Takács T. Kispadon: Egyed, Balogh, Germán, Gresó, Timkó. Edző: Tomiszlav Szivics
Mezőkövesd: Herczeg – Horváth B., Csató, Gál, Farkas – Menyhért, Dorkó, Moroncsik, Bakos – Csirmaz I., Illés. Kispadon: Koetz, Szakál, Kovács G., Szövetes, Pelyhe, Bárdos, Stefanecz, Hímer, Tamók, Csirmaz Z. Edző: Tóth László
Gólszerzők: Marjanovics (32.), Takács T. (43.), Csirszki (57.), Németh M.(65.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Edzőmérkőzést játszott hazai környezetben, de zárt kapuk mögött a DVTK, amelynek ellenfele a rendkívül tartalékos összeállításban szereplő, másodosztályú a Mezőkövesd volt.

Az ötödik percben Nikházi szerzett labdát, majd kiugratta Marjanovicsot, aki a kapuba talált, de leshelyzetből, így a gólt a játékvezető érvénytelenítette. A 18. percben Marjanovics cselezte be magát a tizenhatoson belülre, lapos beadására Griffiths érkezett, és gyönyörű mozdulattal a kapufára sarkazott. A 24. percben Csirszki cselezte be magát jobbról a tizenhatoson belülre, 14 méteres lövése centikkel kerülte el a keresztlécet.

A 32. percben Marjanovics indította Csirszkit a jobb szélen, beadása egy védőről visszapattant Marjanovics elé, aki 14 méterről jobbal, laposan a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). A szünet előtt Griffiths nagyon erőszakosan tört be a tizenhatoson belülre, kapura fordult, közeli lövését Herczeg védte, a kipattanó azonban az érkező Takács Tamás elé került, aki négy méterről okosan a hálóba emelt (2-0).

Az 57. percben szép diósgyőri támadás futott a pályán: Griffiths vezette a labdát, majd kipasszolta a bal oldalon elfutó Marjanovicsnak, aki középre passzolt, ahol a lendületből és üresen érkező Csirszki laposan a hálóba passzolt (3-0). A 65. percben Németh Milán 12 méterről nagy erővel, laposan kilőtte a bal alsó sarkot (4-0) – tudósított a DVTK Twitter-oldala.

Olvasói sztorik