NB I

A tévések is készen állnak a rajta

Az élvonal első hat fordulójának lebonyolítása idén is nyári menetrend szerint történik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A nyári menterend szerint pénteken egy, szombaton négy, vasárnap pedig három találkozót rendeznek az OTP Bank Ligában, ezeket az M1, a Duna, a Sport1, a Sport2, valamint a Kossuth Rádió közvetíti. A szezonnyitó Nyíregyháza–Debrecen bajnoki a Sport1-en lesz látható.

Pénteken 19 órakor az NB II-t tavasszal megnyerő Nyíregyháza Spartacus és a bajnoki címvédő Debrecen csap össze az újonc stadionjában. Ezzel a mérkőzéssel kezdődik a 2014–2015-ös bajnoki szezon, illetve az MTVA és a Sport TV közvetítéssorozata. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy az első hat forduló lebonyolítása nyári menetrend szerint történik, pénteken egy, szombaton négy, vasárnap három mérkőzést rendeznek, ehhez igazodik a televíziós közvetítés is. A Sport1 pénteken 18:30-tól adja felvezetéssel együtt a nyitómérkőzést, amit a Mezeket fel! követ 21:15-kor.

Szombaton a Bozsik-stadionban, a televízióban pedig a Dunán 16:30-tól mutatkozik be a másik feljutó, a Dunaújváros a Bp. Honvéd ellen. A Sport1 ezután két mérkőzést tűz képernyőre, 18:15-től a Videoton–Pápa, 20:30-tól pedig a Haladás–Újpest találkozókat.

A vasárnapi programból a Duna 16:30-tól a Kecskemét–Ferencváros, a Sport2 18:15-től a Diósgyőr – Puskás Akadémia, 20:30-tól pedig a Paks–Győr találkozót tűzi műsorára. A fordulót a bajnokság hivatalos összefoglaló futballshow-ja, a Harmadik Félidő zárja, ami az első hat fordulóban 22:30-kor kezdődik. Az M1-en és a Dunán lévő meccsek online, a telesport.hu/magyarfoci oldalon is nézhetők a szezon alatt.

Olvasói sztorik