NB I

Gólt lőtt az MTK próbajátékosa

A spanyol Sergio szerezte az elsőt, potya volt a második.
Felkészülési mérkőzés
MTK – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2-0 (0-0)
Hidegkuti-stadion
MTK: Hegedüs (Groppioni) – Nagy T., Kelemen, Vukmir, Fótyik (Poór) – Pölöskei Zs. (Hajdu), Vass Á – Kanta J. – Vass P. (Frank), Hrepka (Sergio), Horváth Zs. Edző: Garami József
Gólszerzők: Sergio (60.), Frank (85.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kora délelőtti órákban az MTK 5-1-re győzött a harmadosztályú Csepel ellen, majd az NB II-es Balmazújváros ellen lépett pályára.

A Mezőkövesdről érkező, próbajátékon szereplő szlovákiai Fótyik Dominik az első félidőben megsérült egy párharcnál, a helyén balhátvédként Poór Patrik folytatta. A szünetben egy spanyol próbajátékos is pályára lépett.

A hatvanadik percben éppen Sergio szerzett labdát az ellenfél térfelén, kicselezte az utolsó védőt, majd a bal alsó sarokba lőtt (1-0). A 85. percben Frank ívelt be Kanta József irányába a tizenhatoson belülre, a labda végül egy védő és a balmazújvárosi kapus közreműködésével került a kapuba (2-0) – tudósít az MTK Facebook-oldala.

– Gyengén futballoztunk. Voltak ugyan jobb periódusaink a találkozón, de összességében nem nyújtottunk megfelelő teljesítményt. Az első félidőben akadtak inkább nekem is tetsző megmozdulásaink, de érdekes hogy a gólokat a második játékrészben szereztük. Javulnunk kell és javulni is fogunk a bajnoki rajtig – mondta Garami József, az MTK edzője.

Olvasói sztorik