NB I

A Fradi ismét kölcsönkapta a védőt

A német Werder Bremen játékosa, Mateo Pavlovics további egy évig az FTC-ben szerepel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német élvonalban szereplő Werder Bremen bejelentette, hogy védője, Mateo Pavlovics a következő szezonban is a Ferencváros színeiben szerepel, kölcsönben – ezt a brémai klub vezérigazgatója, Thomas Eichin a klub honlapján megerősítette.

A 24 éves bosnyák-horvát játékos idén februárban került a Fradihoz, tavasszal kilenc bajnoki meccsen lépett pályára. A Werdernél a szerződése 2016 nyaráig érvényes.

Korábbi hírek szerint a német klub el akarta adni, de nem akadt rá potenciális vevő, ezért döntöttek ismét a kölcsönadás mellett.

– Nagyon boldog vagyok, hiszen egy évig újra a Ferencvárost erősíthetem – mondta az aláírást követően az FTC honlapján Mateo Pavlovics. – Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a klubban, aki segítette, hogy továbbra is itt játszhassak. Megszerettem a csapatot, a klubot, a szurkolókat, mindenképpen maradni akartam. Az a célom, hogy minél jobb eredményhez segítsem hozzá a Fradit az Európa Ligában, és a bajnokságban is. Ami a Rijekát illeti, természetesen ismerem honfitársaimat, azt gondolom, hogy egy nagyon erős, egységes csapatot alkotnak. Vannak kiváló labdarúgóik, de a legfőbb erejük az, hogy csapatként tudnak együtt működni. Ha mi is egységesek leszünk, akkor lesz esélyünk a továbbjutásra.

Olvasói sztorik