NB I

Kölcsönadta csatárát a Mezőkövesd

Harsányi Zoltán egy évre a Puskás Akadémia csapatához került.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy évre, kölcsönbe a Puskás Akadémia FC-hez szerződött a Mezőkövesd játékosa, Harsányi Zoltán, aki az előző bajnoki idényben szélsőként öt gólt szerzett – írja a PFLA honlapja.

A 27 éves szlovákiai játékos 2007 és 2010 között az angol Bolton Wanderers B-csapatában játszott, később Iránban, illetve hazánkban a Pécs együttesében szerepelt.

– Benczés Miklós hívott a csapathoz, én pedig azonnal igent mondtam, mert a Puskás Akadémia dinamikusan fejlődő csapat, és szerettem volna egy olyan együttesben játszani, amelyik magasabb célokért küzd – mondta új klubja honlapján Harsányi Zoltán. – Amióta itt vagyok, tényleg azt látom, hogy Felcsúton a munkára helyezik a hangsúlyt, az edzői stábot is a profizmus és a szervezettség jellemzi, miként a körülmények is maximálisan kielégítők. Minden adott ahhoz, hogy egy nagyon jó idényt fussunk. Azon leszünk, hogy nézőcsalogató focit játsszunk, és minél többen kilátogassanak a meccseinkre. Szeretnék gólokkal hozzájárulni ehhez, és a csapat minél jobb szerepléséhez.

Olvasói sztorik