NB I

Újabb paksi döntetlen

A tolnaiak legutóbb a Bp. Honvéd, most pedig a másodosztályú Kaposvár ellen ikszeltek.
Felkészülési mérkőzés
MVM Paks – Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (1-0)
Paks, játékvezető: Botló
Paks: Molnár P. (Máté R., 65.) – Heffler T. (Kulcsár D., a szünetben), Kovács G. (Szekszárdi, 63.), Gévay (Bagó, 63.), Szabó J. (Báló, a szünetben) – Kecskés (Nagy R., 63.), Tamási Zs. (Kiss T., 63.) – Könyves (Hahn, 63.), Bertus (Kesztyűs, a szünetben), Bartha (Bor, 63.) – Eppel (Simon A., a szünetben). Edző: Csertői Aurél
Kaposvár: Rusák – Földes, Petrók, Jovetics, Hadaró – Zsdrál, Kovács T. – Karacs, Böjte, Nagy K. – Murai. Cserék: Somodi B., Vadas, Laczkó D., Kiss M., Murai, Hampuk, Kozics, Haruna, Albert Á. Edző: Márton Gábor
Gólszerzők: Gévay (45.), illetve Jovetics (82.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korábbi liverpooli futballistával erősítheti meg keretét az MVM Paks. Az öt évvel ezelőtti U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző Simon András jelenleg a Győri ETO futballistája, legutóbb kölcsönben Kecskeméten játszott, de pillanatnyilag Pakson készül. A szakmai stáb a következő napokban tesz ajánlatot a vezetésnek arról, hogy érdemes-e szerződtetni.

A klub kerete az évek óta Olaszországban, alacsonyabb osztályban játszó, az AC Parmához tartozó Tamási Zsolt személyében még egy játékossal bővülhet. A teljesítménye megtetszett Csertői Aurél vezetőedzőnek, az illetékesek már meg is kezdték a tárgyalásokat a játékos menedzserével.

Az egyeztetéseken már túl vannak Gévay Zsolttal, a 26 éves védő Mezőkövesdről érkezik. Nem lesz ismeretlen számára a paksi környezet, hiszen 2009 és 2012 között már játszott a klubnál. Úgy tűnik, Hahn János is visszatér nevelőegyesületébe, Paksra, méghozzá a Puskás Akadémiától – írja a teol.hu.

A szerdai, Kaposvár elleni edzőmeccsen két gól született. Az első a szünet előtt: Heffler Tibor szögletét Gévay hat méterről fejelte a bal alsó sarokba. A meccs hajrájában egyenlítettek a somogyiak: Kozics szabadrúgását Jovetics fejelte a kapuba hét méterről (1-1).

Olvasói sztorik