NB I

Egy-egy gól Baranyában

Lejátszotta hagyományos felkészülési meccsét a Pécsi MFC és a szomszédos Kozármisleny.
Felkészülési mérkőzés
Kozármisleny FC – Pécsi MFC-Matias 1-1 (1-0)
Kozármisleny, 200 néző. Játékvezető: Zierkelbach
PMFC 1. félidő: Helesfay D. (Holczer, 31.) – Manjekar, Vermes, Gajág, Turi – Lantos, Bratics – Beke, Rácz, Sós B. – Gránicz. 2. félidő: Holczer (Gőcze, 61.) – Nagy J., Romics, Balogh B., Mohl – Horváth A. – Szatmári, Márkvárt, Wittrédi, Heffler N. – Gránicz. Edző: Véber György
Gólszerzők: Nagy E., illetve Mohl (tizenegyesből)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első félidőben a PMFC nem a legerősebb összeállításában lépett pályára, mondhatni Ligakupa-együttessel kezdte a találkozót.

A pécsi csapat az első felvonásban nagyon aktív volt, többször eljutott a házigazda NB III-as csapat kapujáig, helyzeteket, gólszerzési lehetőségeket dolgoztak ki, amelyek sorra kimaradtak, köszönhetően a remekül védő Molnárnak. A félidő vége felé Nagy Erik remekül eltalált, 18 méteres lövésével megszerezte a vezetést a hazai együttes (1-0), ezen kívül a hajrában egy pontrúgás után Tar szerezhetett volna még gólt, de kimaradt a helyzet.

A második játékrészben a PMFC már NB I-es csapatot küldött pályára, eközben a Kozármisleny inkább csak fiatalokkal frissített. A 49. percben Heffler Norbert tört be a tizenhatoson belülre, megtolta a labdát, de egy rossz ütemű becsúszó szerelési kísérlet a lábát találta el, így a játékvezető jogosan ítélt tizenegyest. A büntetőt Mohl magabiztosan értékesítette (1-1). Ezt követően a PMFC uralta a játékot, érvényre juttatta az akaratát, csak néha-néha sikerült kijönnie a szorításból a házigazdának, több gól mégsem született – írja a Kozármisleny honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik