NB I

Szerencsétlen vereség, potyagóllal

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német Carl-Zeiss Jena elleni meccs után a spanyol AD Alcorcon ellen lépett pályára az Újpest FC a belgiumi Philips Stayen Kupán, ahol 45 percig tart egy meccs. A védelem tengelyében Litauszki Róbert mellett az Sint-Truiden hátvédje, Solomon játszott, őt csak erre a meccsre kérték kölcsön a lilák.

A második percben Ahmeti szólója után került Franhoz a labda. A 11. percben Giorgi Kvilitaia 13 méteres lövését védte lábbal Fran. A 17. percben Jesus Jimenez lövése kerülte el Dmitrovics kapuját. A 22. percben Sztaniszavljevics szólója után Bueno passzolt Nagy Jánoshoz, akinek a beadásáról centikkel késett le Mboma. Öt perccel később Sztaniszavljevics 18 méteres lövése pattogott el a kapufa mellett egy méterrel.

A 34. percben balszerencsés gólt kapott az Újpest: Andrade lest jelzett, majd megcsúszott, Dmitrovics pedig rossz irányba indult el Luis Carlos nem túl erős lövésére (0-1) – tudósított az Újpest FC Twitter-oldala.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Újpest FC – AD Alcorcon (spanyol) 0-1

Sint-Truiden, Belgium

Újpest: Dmitrovics – Nagy J., Litauszki, Solomon, Andrade – Sztaniszavljevics, Nagy G. – Serwy (Mboma), Ahmeti, Ivan Bueno – Kvilitaia. Edző: Nebojsa Vignjevics

Olvasói sztorik