NB I

Utolsó lett a Kaposvár – képgalériával

Az NB II-es Rákóczi gól nélküli döntetlen után tizenegyesekkel bukta el a bronzmeccset a Király Kupán.
Király Kupa, nemzetközi felkészülési torna – a 3. helyért
Concordia Chiajna (román) – Kaposvári Rákóczi 0-0 (tizenegyesekkel 4-3)
Szombathely
Kaposvár: Rusák – Remes, Kozics, Fejős, Rácz – Albert Á., Major, Földes, Thian – Böjte, Mezei. Cserék: Pallósi, Nagy, Horváth. Edző: Márton Gábor

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A román Concordia és az NB II-es Kaposvár is egygólos vereséget szenvedett délután a Király Kupán, ezért egymás ellen léptek pályára a harmadik helyért.

Az első félidőt bántó eseménytelenség jellemezte, mindössze egy lesgólt lehetett feljegyezni a 35. percben: egy szép akció végén Böjtét ugratták ki a leshatáron, a támadó a kapuba lőtt, de a játékvezető érvénytelenítette a gólt.

A 48. percben a csereként beálló Nagy Krisztián kapott labdát a tizenhatoson belül, majd kissé kisodródva lőtt, de a románok kapusa kitolta a labdát a rövid kapufa mellől. Két perccel később a román együttes veszélyeztetett: egy szabadrúgás után az előrehúzódó védő nyolc méterről centikkel a kapu mellé bólintott.

A 65. percben Thian húszméteres lövése fél méterrel a román kapu mellé szállt. A 72. percben a román csapat végezhetett el szabadrúgást veszélyes helyről, de nem lett belőle számottevő gólveszély. Három perccel később az egyik román támadó gyanús körülmények között esett a büntetőterületen belül, de a játékvezető sípja néma maradt.

Mivel nem született gól, jöhettek a tizenegyesek. A párbajt 4-3-ra a román csapat nyerte, így a harmadik helyen végzett, a Kaposvár pedig az utolsó helyen zárt. Érdekesség, hogy a kettő közül egyik csapat sem lőtt gólt a tornán – tudósított a haladasfc.hu.

Olvasói sztorik