NB I

Két vébémeccs között: DVSC–Lyon

Büszkeséggel töltheti el a debrecenieket, hogy a franciák ellenük játsszák első nyári mérkőzésüket.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő hétszeres magyar bajnok DVSC igazi erőpróba előtt áll. Öt év után ismét megmérkőzik a franciák egyik élcsapatával, az Olimpique Lyonnal. A találkozót a Sport1 televízió élőben közvetíti július 5-én, szombaton, 19.45-től.

Debrecenben igazi csemegével készülnek a szezonra, és a közelgő nemzetközi megmérettetésekre: a Loki a hétszeres francia bajnok Olympique Lyont fogadja a Nagyerdei Stadionban. Bizonyára sokan emlékeznek még a debreceniek 2009 őszi menetelésére, amikor a Bajnokok Ligája főtábláján a Liverpool és a Fiorentina mellett a Lyon volt az ellenfél. A franciák akkor a csoportból egészen a BL elődöntőjéig meneteltek.

Büszkeséggel töltheti el a hajdúságiakat, hogy a felkészülést június 27-én megkezdő Lyon éppen ellenük játssza első nyári ráhangoló mérkőzését, ráadásul a franciák a kameruni válogatott Bedimon kívül a teljes keretükkel érkeznek.

A mérkőzés közvetítése 19.45-kor kezdődik a Sport1-en, tehát azok is láthatják, akik az Argentína–Belgium (18 óra) és a Hollandia – Costa Rica (22 óra) világbajnoki negyeddöntőket is nézni akarják.

Olvasói sztorik