NB I

Egy góllal nyert a Honvéd

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán délután a szlovák Rimaszombat ellen játszott felkészülési mérkőzést a Budapest Honvéd. A csapat olasz szakvezetője, Pietro Vierchowod négy labdarúgóra nem számíthatott: Kemenes Szabolcs tüdőgyulladás, Vereckei Dániel térdsérülés miatt nem edzett. Keitának a térde rakoncátlankodik, Vernes Richárd pedig belázasodott.

A hagyományokhoz híven ezúttal is a Honvéd nyerte a két csapat találkozóját. A mérkőzés egyetlen találata a 13. percben esett: Youle 16 méterről laposan kapura lőtt, a rimaszombati kapus szemmel követte a labdát, ami a jobb sarokban kötött ki (1-0). A napi két edzésnek köszönhetően a játékosok nem voltak frissek, így a kapusoknak nem volt sok dolguk.

A második félidő sem dúskált a helyzetekben, Ihrig-Farkas és Prosser próbálkozott lövéssel. Előbbit egy védő, utóbbit a kapus hatástalanította – tudósít a kispestiek honlapja.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Bp. Honvéd – Rimaszombat (szlovák) 1-0 (1-0)

Bozsik Stadion, 200 néző, Játékvezető: Oláh G.

Honvéd: Czuczi (Horváth A.) – Ikenne-King (Sundas), Ignjatovics (Kristi), Alcibiade (Baráth), Navarro (Kabouré) – Nagy G. (Kapacina), Hidi (Vécsei) – Daud (Prosser), Holender (Pantovics), Youla (Ihrig-Farkas) – Traoré. Edző: Pietro Vierchowod.

Gólszerző: Youla (13.)

Olvasói sztorik