NB I

Nagy Gábor aláírt

A magyar válogatott Szombathelyről távozó újonca három évre kötelezte el magát új klubjánál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu hétfőn megírta, hogy a Haladás csapatától távozó Nagy Gábor mindenben megegyezett az Újpest illetékeseivel, és kedden aláírja szerződését. Ennek megfelelően ma megtörtént a megállapodás szentesítése.

A 28 éves támadó középpályás karrierje során eddig egy MTK-s szezont leszámítva kizárólag nevelőegyesületében, a Haladásban játszott, 155 NB I-es találkozón 15 gólt szerzett, és Kazahsztán ellen bemutatkozott a magyar válogatottban is. Hároméves szerződést írt alá Újpesten.

– A menedzsereimen keresztül nagyjából egy hete értesültem az újpesti lehetőségről. Több klubbal is egyeztettünk, de úgy gondoltam, hogy egy ilyen patinás, nagy hagyományokkal bíró klub hívószavára nem lehet nemet mondani, így gyorsan letettem a voksomat az Újpest mellett – mondta új klubja honlapján Nagy Gábor. – Nem vagyok vándormadár-típus, egy évet leszámítva eddig csak a Haladásnál játszottam, itt, Újpesten is hosszabb távra tervezek. Tudom, hogy jó teljesítmény kell ahhoz, hogy a csapattársak és a szurkolók is minél előbb elfogadjanak, szóval az első edzéstől kezdve kiadok magamból száztíz százalékot, és igyekszem a legjobbamat nyújtani, bebizonyítva azt, hogy bármikor lehet rám számítani.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik