NB I

Nyolc távozót jelentettek be Felcsúton

Megkezdték a felkészülést; két külföldit és hat magyart nem marasztaltak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken reggel megkezdte a felkészülést a július végén rajtoló bajnoki idényre a második NB I-es évadjának nekivágó Puskás Akadémia FC. Az előző bajnokságban szerepet kapó játékosok közül nyolcan már nem tagjai Benczés Miklós keretének: Tóth I Balázs, Farkas Norbert, Francisco Gallardo, Vaszilejosz Aposztolopulosz, Somodi Bence és Vaskó Tamás szerződése is lejárt, velük nem hosszabbított a klub, míg Bertus Lajos a Paksnál folytatja, Szekeres Adrián pedig a kölcsönből visszatért a Videotonhoz – írja a klub honlapja.

A felcsútiak ugyanakkor visszarendelték azokat a saját nevelésű fiatalokat, akiket az elmúlt szezonban kölcsönadtak, így jelenleg Baracskai Roland, Barcsay Márk, Gajdos Zsolt, Hudák Martin, Károly Bálint, Molnár Tibor, Papp Máté és Vachtler Csaba is az élvonalbeli kerettel készül.

A Puskás Akadémia edzőmeccset játszik a Mezőkövesd és a román CFR Cluj ellen is, majd július 4-én részt vesz a szombathelyi Király Kupán, és onnan indul Ausztriába edzőtáborba. Az edzőtábor ideje alatt megmérkőzik az izraeli Maccabi Tel-Aviv csapatával.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik