NB I

Takács Péter visszatérne az NB I-be

A másodosztályú Mezőkövesddel 2015 decemberéig van szerződése, de szóba jöhet a kölcsönadás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 2009-es egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmet nyerő magyar válogatott játékosa, Takács Péter ismét az élvonalban futballozna. Korábban a Diósgyőr, majd a Lombard Pápa, legutóbb pedig a Mezőkövesd színeiben szerepelt az NB I-ben.

Az InStatScoutrendszer adatai alapján az egyik legpontosabban passzoló NB I-es játékosról van szó. A mérkőzés-statisztikája átlagban 75-85% között mozgott a bajnoki szezonban, de például a Ferencváros elleni mérkőzésen száz, a PMFC elleni találkozón 98, a Videoton ellen 95, a Győri ETO ellen pedig 94 százalékot teljesített.

– Takács Péter egy maximalista, küzdő típusú, profi mentalitású játékos. Nem titok, hogy visszavágyik az NB I-be. Száztizenöt élvonalbeli mérkőzéssel a háta mögött ez érthető. A Mezőkövesddel kétezer-tizenöt decemberéig van szerződése, így ez egy esetleges kölcsönadással lehetséges. Fel-fel röppennek hírek érdeklődő klubokról, de konkrét megkeresés még nem történt – nyilatkozta a Rangadó.hu érdeklődésére az AFCK menedzsere, Petercsák Balázs.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik