NB I

Edzésbe állt a Fradi

Nagy lendülettel és jó hangulatban kezdődött a nyári felkészülés, de még nem teljes a létszám.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Véget ért a nyári pihenés az FTC labdarúgói számára. A csapat nagy része megkezdte a közös munkát a következő szezonra, egyéb okok miatt Thomas Doll néhány játékosnak engedélyezte a néhány nappal meghosszabbított szabadságot.

Az ilyenkor kötelező vérvétellel és orvosi vizsgálatokkal kezdődött a program, a reggeli után pedig Bali Péter erőnléti edző kezei közé kerültek a fiúk. A délelőtt során különböző gyorsasági teszteket, futófeladatokat kellett végrehajtaniuk. A verseny azonnal megkezdődött a tizedmásodpercekkel és természetesen egymással. Az újonnan érkezettek is kezdenek beilleszkedni a csapatba – a koncentráltság mellett ugyanis az elengedhetetlen ugratások és jó hangulat is jellemezte a tréninget.

Kedden szintén a fizikai állapot felmérésén lesz a hangsúly, míg szerdán a labda is előkerül. Thomas Doll vezetésével délelőtt és délután is edzés vár a Ferencvárosra – írja a klub honlapja.

Az első edzésen Batik Bence és Orosz Márk is részt vett, egyikük az MTK-ban, utóbbi pedig Pápán töltötte kölcsönben az elmúlt szezont.

Az első edzésnap képei ide kattintva megtekinthetők!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik