NB I

Trapattoni még gondolkozik

Fabio Cordella elárulta, hogy az olasz edzőlegenda két napon belül választ ad; szerdán várható bejelentés.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Giovanni Trapattoni az olasz edzőlegenda egy interjúban megemlítette, hogy megkereste a Budapest Honvéd a megüresedett vezetőedzői posztra, de gyorsan leszögezte, hogy továbbra is szövetségi kapitányként szeretne dolgozni.

Exkluzív interjút adott a tuttomercatoweb.com oldalnak Fabio Cordella, a vezetőedzőt kereső Bp. Honvéd nemzetközi igazgatója, aki elmondta, hogy valóban felvették a kapcsolatot Giovanni Trapattonival, akinek a Magyarországra csábítása nagy siker lenne. Ez nem lesz könnyű, mert továbbra is szövetségi kapitány szeretne lenni, szeretné elkerülni a mindennapi munkát. Egy-két nap gondolkodási időt kért, mert ha nem érkezik vonzóbb lehetőség, akkor meghallgatja a kispestiek ajánlatát. További olasz edzőkkel is kapcsolatban állnak, szerdára várható bejelentés.

Cordella ezután elmondta: amikor rájöttek, hogy nem tudják megismételni az elmúlt két szezon eredményességét (mindkétszer kiléphettek az európai porondra), akkor elkezdtek az akadémistákra összpontosítani, és a legígéretesebb fiatal tehetségeknek játéklehetőséget adni.

Olvasói sztorik