NB I

Edzőváltás előtt a Fradi?

Egy olasz sajtóinformáció szerint a Honvédtól távozó Marco Rossi esélyes a Ferencváros kispadjára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Április végén lemondott a Bp. Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi. Az olasz tréner tavaly bronzéremig vezette a kispestieket, akik 19 év után állhattak ismét dobogóra, ez mégsem volt elég ahhoz, hogy a mostani gyengébb időszakban a tulajdonos kitartson mellette.

A tuttomercatoweb.com cikke szerint Rossinak jelenleg három ajánlata van Magyarországról: a Videoton, a Ferencváros és a Diósgyőr is szívesen látná a kispadján.

Mindez azért nagyon furcsa, mert szintén az olasz TMW írta meg kedden, hogy immár biztosan Gennaro Gattuso lesz a fehérváriak vezetőedzője;a Ferencváros klubtörténeti győzelemsorozatban van és a bronzéremért csatázik a télen érkezett Thomas Doll vezetésével; a Diósgyőr ugyan lemarad a bajnoki dobogóról, de a tavaly nyáron szerződtetett Tomiszlav Szivics irányításával mindkét kupadöntőbe bejutott.

Persze, az könnyen elképzelhető, hogy Thomas Doll és/vagy Szivics olyan jó ajánlatot kapott máshonnan, hogy nyáron a sikerek ellenére távozik, akkor pedig remek választás lenne a Fradinál és a DVTK-nál is Marco Rossi, akinek egyébként cseh és ciprusi ajánlata is van.