NB I

Már készül a játéktér

Az új Fradi-stadion belső helyiségeiben is szorgosan dolgoznak azon, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor körbevezette épülő stadionban az EEE-mozgalom képviselőit, a bejárás során pedig minden fontos információra és érdekességre igyekezett felhívni a figyelmet.

A bejárást követő napon a játéktérről eltávolításra került az a fátyolfólia, amely a magok fizikai védelmét biztosította a csírázásig. A folyamat részleteiről, valamint a következő időszak teendőiről Boros László építésvezető nyilatkozott a fradi.hu-nak.

– Jelenleg a vetés utáni kilencedik napon járunk, a csírázás megkezdődött – fogalmazott a Market Zrt. munkatársa. – Mivel a speciális fűmag műtrágyával van bevonva, az első napokban ez oldódott le róla. A fátyolfólia eltávolítása után látható lesz, mely területen szükséges további beavatkozás. Ezután lehet dönteni a kinevelési program további módosításáról. A pályakarbantartó géppark, vagyis a fűnyírók, levegőinjektáló gépek és egyebek már leszállításra kerültek, ezeket is folyamatosan tudjuk majd tesztelni a következő hetek során.

Miközben új stadion gyepszőnyege fokozatosan készül, a létesítmény belső helyiségeiben is szorgosan dolgoznak azon, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen az átadás pillanatára.

Olvasói sztorik