NB I

Nem tétlenkednek a klubvezetők

A szombathelyi Halmosi Péter után a mezőkövesdi Bognár István ügyében is megkezdték a tárgyalásokat a DVSC illetékesei.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DVSC némi meglepetésre a Ligakupa és a Magyar Kupa elődöntőjében is elvérzett, ráadásul a bajnokságban is három pontra csökkent az előnye a címvédő Győri ETO-hoz képest. A listavezetőnél az utóbbi hetekben tapasztalható hullámvölgy ellenére bíznak a bajnoki cím visszahódításában, és abban, hogy ezáltal nyáron elindulhatnak a Bajnokok Ligája-selejtezőben. Információink szerint a vezetőség már javában dolgozik a játékoskeret megerősítésén.

Korábban már több helyen megjelent a sajtóban, hogy a Mezőkövesd csapatának legjobbja, Bognár István felkeltette a DVSC illetékeseinek figyelmét. Mivel az újonc borsodiak minden bizonnyal kiesnek az élvonalból, a fiatal játékos valószínűleg néhány hónapon belül klubot vált. A Rangadó.hu értesülése szerint Szima Gábor klubtulajdonos már megkezdte a tárgyalásokat Tállai Andrással, a Mezőkövesd elnökével a 23 éves támadó középpályásról.

A csakfoci.hu és a Rangadó egybehangzó információi szerint a debreceniek szeretnék visszacsábítani Halmosi Pétert, aki 2003 és 2007 között két bajnoki címet ünnepelhetett a DVSC színeiben. A 34 éves középpályás szerződése hamarosan lejár a Haladásnál, és ilyen esetben az utolsó fél évben már nem kötelező jeleznie a kérőnek, hogy fel akarja venni a kapcsolatot a kiszemelt játékossal, de mint megtudtuk, a debreceniek korrekt módon, hivatalosan jelezték a szombathelyi vezetőknek, hogy tárgyalni szeretnének Halmosival, és meg is kapták rá az engedélyt.

A Rangadó.hu értesülései szerint egyébként a Haladásnál ismét nézetkülönbség van a vezetők és Artner Tamás vezetőedző között, mert előbbiek nem ragaszkodnak a rutinos, idősebb játékosok megtartásához (ilyen például Schimmer Szabolcs), a tréner viszont továbbra is számolna velük. Hasonló eset már előfordult néhányszor Szombathelyen, például a közelmúltban Rajos Gábor esetében, amikor előbb Artner kívánsága teljesült, mert a játékos tavaly nyáron még maradhatott, de télen már távoznia kellett.

Olvasói sztorik