NB I

Középcsatárt csábít a Fradi

A 27 éves marokkói-német Aziz Bouhaddouz fontolóra veszi, hogy elfogadja-e Thomas Doll invitálását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Aziz Bouhaddouz iránt érdeklődik a Ferencváros – írja a reviersport.de. A 27 éves marokkói-német középcsatár korábban Frankfurtban, Wiesbadenben és Kölnben is futballozott, tavaly szeptember óta pedig a Bayer Leverkusen második keretének tagja, tehát a negyedosztályban lép pályára hétről-hétre, és 21 találatával vezeti a góllövőlistát.

A cikk szerint még nem tudja, hol folytatja a pályafutását nyártól. Előbb azt nyilatkozta, hogy Németországban akar érvényesülni, és hiába hívja Thomas Doll a minden bizonnyal európai kupaszereplő Fradihoz, nem szeretne Magyarországra költözni.

– A legjobb labdarúgókorban vagyok, ezért ismét magasabb osztályban akarok szerepelni, Németországban – szögezte le Bouhaddouz, akinek nem számít az FTC invitálása, mert elmondása szerint a feleségével nagyon jól érzik magukat Németországban, ezért biztosan ott maradnak.

Érdekesség, hogy a játékos ezután mintha meggondolta volna magát, az utolsó bekezdésben teljesen más hangnemben fogalmaz:

– Van egy ajánlatom a Ferencvárostól. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ilyen hagyományokkal rendelkező klub érdeklődik irántam. Az ügynökömmel együtt gondolkodunk, és hamarosan eldöntjük, melyik legyen a következő csapatom – magyarázta a középcsatár, aki úgy tervezi, hogy a következő két hétben eldönti, hol folytassa a pályafutását nyártól.

Olvasói sztorik