NB I

A Fradi újabb komoly szponzora

A T-Systems Magyarország csatlakozik németországi anyavállalata, a Deutsche Telekom hagyományaihoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A T-Systems Magyarország Zrt., együttműködő partnerként támogatja az FTC Labdarúgó Zrt. munkáját. Az erről szóló megállapodást Orosz Pál és Rékasi Tibor vezérigazgatók írták alá – írja a Napi Gazdaság.

A T-Systems Magyarország fontosnak tartotta, hogy hozzájáruljon a Fradi sikeréhez, hiszen az egyik legnépszerűbb és legnagyobb múltra visszatekintő magyar labdarúgócsapatról van szó – mondta Rékasi Tibor az együttműködéssel kapcsolatban.

A mostani együttműködéssel a T-Systems Magyarország csatlakozik németországi anyavállalata, a Deutsche Telekom hagyományaihoz, hiszen az anyacég régóta kiemelt szerepet tölt be a német futball, így többek között az FC Bayern München támogatásában – tette hozzá a vezérigazgató, aki azt is elmondta, hogy a Telekom Csoport évtizedek óta elkötelezett a magyar sportélet fejlesztése mellett, és külön figyelmet fordít az egyik legtöbb embert megmozgató sportágra, a futballra.

– A labdarúgósport egészségmegőrző, közösségformáló szerepe olyan értékek, amelyek támogatása jól illeszkedik a T-Systems Magyarország társadalmi szerepvállaláshoz kapcsolódó felfogásába – mondta Rékasi.

Arra nem tér ki a közlemény, hogy pontosan milyen tartalmú, illetve összegű támogatásról van szó.

– Örülök, hogy egy ilyen nagy, nemzetközi hátterű cég lesz a partnerünk a jövőben. Hiszem és remélem, hogy a mostani megállapodás a Magyar Telekom Csoporttal történő hosszabb távú együttműködés első lépése lehet – mondta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Olvasói sztorik