NB I

Pihennek a korábbi ügyvezetők

A győri Klement Tibor meccseket sem néz, a diósgyőri Dudás Hunor viszont örül, hogy jól szerepel a DVTK.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az őszi hajrában két NB I-es klub vezetőségében is változás történt. A Diósgyőr ügyvezetője, Dudás Hunor október elején jelentette be, hogy három év után elbúcsúzik a csapattól, az ő helyét januárban Szabó Tamás vette át. Klement Tibor, a Győri ETO FC cégvezetője is októberben mondott le megbízatásáról, és nem sokkal később távozott is a klubtól.

A Rangadó.hu kíváncsi volt, hogy a két korábbi ügyvezető manapság mivel tölti mindennapjait. Dudás Hunor elmondta, hogy leköszönése óta a pihenés, és a szakdolgozatának megírása köti le az idejét.

– Pihentem, és pihenek is egyelőre, jelenleg nem foglalatoskodom semmivel – kezdte Dudás Hunor. – Természetesen figyelemmel kísérem a Diósgyőr szereplését, illetve az összes futballeseményt, és nagyon örülök, hogy ilyen jól szerepel a csapat. A jövőt tekintve mindenképp szeretnék a sportban maradni, hiszen ezt tanultam, és ebben dolgoztam. Még nem tudom azonban, hogy mit hoz a sors. Egyelőre pihenni szerettem volna, úgyhogy most ennek van itt az ideje. Az egyetem köti le még a figyelmemet, mert szeretném megírni a mesterképzésen a szakdolgozatomat, ezzel foglalkoztam még az utóbbi időben.

Klement Tibor 2003 novemberében kezdte meg munkáját a győri klubnál, amelynek élén tíz évet töltött. A korábbi ügyvezető az októberi távozása után az év végéig tanácsadóként segítette az ETO-t.

– Szabadságon vagyok, és pihenéssel töltöm az időmet. Huszonöt évig hétfőtől péntekig és szombaton vagy vasárnap is dolgoztam, úgyhogy szerettem volna egy kis nyugalmat. Nem nagyon kísérem figyelemmel az ETO szereplését, és egyáltalán nem is olvasok újságot, nem figyelem a híréket, és nem is nézek meccseket, szóval a teljes kikapcsolódásé a főszerep mostanság – magyarázta Klement Tibor. – Az egyértelmű, hogy félévkor nem voltak olyan lehetőségek és nem volt olyan helyzet a magyar futballban, hogy bármilyen szerepet vállaljak. Meglátjuk, hogy nyáron alakulnak-e így a dolgok, hiszen természetesen vannak olyan terveim, hogy a labdarúgásban tevékenykedjek, de akkor sem fogok kétségbe esni, ha nem más területen fogok dolgozni.

Olvasói sztorik