NB I

Kassai vezette az edzőmeccset

A Honvéd három játékosa náthás, a csapat mégis 3-2-re győzött a Kecskemét ellen.
Felkészülési mérkőzés
Bp. Honvéd – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 3-2 (1-0)
Kispest. Játékvezető: Kassai
Honvéd: Czuczi – Ikenne-King, Baráth, Navarro, Alcibiade – Nagy G., Hidi, Vécsei – Prosser, Bonazzoli, Job. Cserék: Szemerédi, Botka, Lovrics, Zsivanovics, Diarra, Lőrinczy, Daru, Daud, Kapacina. Edző: Marco Rossi
KTE: Polekszics – Szabó (Póti), Gyagya, Karan, Varga R., Farkas – Pekár, Vukaszovics (Forró), Nagy P. – Balázs (Simon), Bebeto (Gréczi). Edző: Bekő Balázs
Gólszerzők: Vécsei (tizenegyesből 37.), Prosser (53.), Daud (78.), illetve Bebeto (tizenegyesből 51.), Gréczi (90.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első számú magyar játékvezető, Kassai Viktor vezette a Honvéd és a Kecskemét meccsét. Az eső ugyan nem esett, de a szél kellemetlenül fújt. A pálya szélén didergő nézők örömmel nyugtázták, hogy Vécsei visszatért a válogatott edzőtáborából, Bonazzoli pedig felépült a sérüléséből, így mindketten helyet kaptak a kezdőcsapatban. A kispestiek védelmét kikezdte a nátha, Kemenes, Kovács János és Ignjatovics is ezzel küszködik.

A KTE-ből ezúttal a kisebb sérüléssel bajlódó Szavics, Szalai, Patvaros, Csillag és Leo Correira hiányzott, míg az egyik próbázó, Brahima Touré a bemelegítés során jelezte, hogy nem tudja vállalni a játékot.

Élvezetes volt az első félidő. A 38. percben Vécseit lerántották a büntetőterületen belül, a megítélt tizenegyest a sértett értékesítette (1-0). A második felvonás 51. percében Lovrics szabálytalansága után Kassai játékvezető ismét a tizenegyes-pontra mutatott, ezúttal Bebeto volt eredményes (1-1). A gólnak nem sokáig örülhettek a vendégek, mert egy perc múlva Daud remek beadására Prosser érkezett, és a kapuba fejelt (2-1).

A 77. percben Lovrics vezette fel a labdát, szabálytalanul szerelte őt egy kecskeméti játékos, Kassai előnyszabályt ítélt, a labda Daud elé került, a szomáliai kettőt tolt a labdán, ezzel két védőt is becsapott, majd 18 méterről kilőtte a bal felső sarkot (3-1). A meccs hajrájában, a 89. percben szépítettek a vendégek: egy védelmi hiba után az egyedül hagyott Gréczi úgy lőtt a kapuba, hogy a labda érintette a kapufát (3-2).

– Az első félidőben jól játszottunk. A cserék után vesztett a csapat egy kicsit a lendületéből. Két nagyon szép gólt rúgtunk. A pálya középső részén nagyon sok védekezési hibát csináltunk, ezt javítanunk kell – mondta klubja honlapján Marco Rossi, a Honvéd edzője.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik