NB I

Menekülés a bizonytalanba

Milan Perics a Videoton NB III-as csapatától az anyagi válságban lévő PMFC-hez igazolt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Milan Perics a PMFC játékosa lesz a tavaszi szezonban. A pécsi klubvezetők a nehéz anyagi és tulajdonosi helyzet ellenére is folyamatosan kapcsolatban vannak menedzserekkel, és igyekeznek tűzben tartani a lehetőségeiket, hogy a háttér esetleges rendeződése után azonnal léphessenek.

– Vladan Filipovics menedzseren keresztül sikerült megállapodni a Videotonnal és a játékossal is, Matyi Dezső tulajdonos úr pedig rögtön áldását adta a lehetőségre, így Perics szerdán csatlakozik a kerethez – mondta a klub honlapján Feleki Attila, a Pécs ügyvezetője. – A játékos szerződtetésére a jelen helyzetünkben csekély esély volt, de sikerült a klub számára nagyon kedvezően megállapodni, a játékosnak és klubjának pedig kedvező a több játék lehetősége. Reményeink szerint a csapat sokat nyer a támadóval, és közben mi tovább dolgozunk a hiányposztokon, ha a helyzetünk tisztázódik, tudjunk tovább erősíteni.

A 27 éves csatár 2010 nyarán igazolt Magyarországra. Előbb a Kaposvár, majd a Videoton játékosa volt, aztán a fehérváriak kölcsönadták a Ferencvárosnak. 63 élvonalbeli meccsen 24 gólt lőtt. Miután a Fraditól visszatért, a Videotonnál nem számítottak rá, és az NB III-as kerethez száműzték.

A fizetésének túlnyomó többségét továbbra is a Videoton állja, a pécsiek csak minimális részt vállaltak a kölcsönvett játékos béréből.

Olvasói sztorik