NB I

Pilibaitis elbúcsúzott a győriektől

A 28 éves litván középpályás hazatért, és a Zalgris Vilnius csapatánál folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Győri ETO és Linas Pilibaitis. A litván középpályás szabadon igazolhatóvá vált, és hazatért, a Zalgris Vilnius csapatánál folytatja a játékot.

A 28 éves játékos négy éve, 2009 telén került Győrbe. Az elmúlt időszakban részese volt a bajnoki címnek, két bronzéremnek, a Szuperkupa-sikernek, és a Magyar Kupa-döntőnek. Elsősorban védekező középpályásként számítottak rá, Győrben 92 mérkőzésen lépett pályára és hét gólt szerzett. Az őszt Mezőkövesden töltötte, kölcsönben.

– Először is szeretném megköszönni mindenkinek ezt az öt évet, amit a pályafutásomból itt töltöttem. A sikerek és a barátságok miatt biztosan mindig jó szívvel fogok gondolni az ETO-ra és a városra – nyilatkozta Linas Pilibaitis a győri klub honlapján. – A családom, a felségem és a két kislányom nagyon megszerette a várost és az itteni embereket. A gyerekek jól beszélnek magyarul, nagyon szerettek óvodába járni, nekem pedig sok jó barátom volt a csapatban is. Bajnoki címet otthon is szereztem, de láttam, hogy itt ez mit jelent az embereknek, ez fantasztikus volt. Köszönöm a szurkolóknak a szeretet, amit kaptam tőlük, remélem ők is jó szívvel gondolnak majd rám. Remélem találkozunk majd még, talán az sem kizárt, hogy még visszatérek egyszer.

Olvasói sztorik