NB I

Az első félidőben eldönthették volna

A Vasas 1-1-et játszott a Pakssal a lipóti meccsen.
Felkészülési mérkőzés
Vasas FC – MVM Paks 1-1 (1-0)
Lipót. Játékvezető: Móri
Vasas: Németh G. – Görgényi, Izing, Tamás, Pál D. (Menyhárt, 66.) – Cseke (Ferenczi, 50.), Vida, Berecz – Remili, Ádám M. (Nagy T., 70.), Piller (Kiss R., 85.). Edző: Szanyó Károly
Gólszerzők: Remili (42.), illetve Windecker (61.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Lipóton edzőtáborozó Vasas a Bécsen keresztül Törökországba utazó Paks csapatával játszott edzőmeccset kedden déltől. Az angyalföldi klub Facebook-oldalának tudósításából kiderül, hogy az első félidőben szinte végig az NB II-es csapat dominált.

A tizedik percben Vida 18 méterről óriási lövést eresztett meg, labdája a kapufáról pattant a mezőnybe. Öt perccel később Berecz vezette középen a labdát, ígéretes helyzetben balra tolta Remilinek, ám lapos beadását a kapus kivetődve védte. A 32. percben Ádám Martin hozta magát helyzetbe a tizenhatos előterében, lövése a kapufa mellett hagyta el a játékteret. Három perc múlva Ádám Martin passzát Remili 11 méterről elemi erővel a kapufára bombázta.

A negyvenedik percben Piller beadása kipattant a védőkről, az érkező Cseke távolról a kapu fölé lőtt. A 42. percben Vida szerzett labdát a paksi tizenhatos előterében, kipasszolta Remilinek, aki egy visszahúzós cselt követően a hálóba ívelt (1-0). A 45. percben Németh Gábor egy 15 méterről leadott bombaerős lövést hárított bravúrral.

A második félidőt a Paks kezdte jobban: a 61. percben Windecker kapott labdát a Vasas-védők között, és a kimozduló kapus mellett könnyedén helyezett a hálóba (1-1). A 78. percben Ferenczi csúsztatott meg egy beadást, de a védőkről szögletre pattant a labda. A hajrában már nem esett újabb gól, így 1-1-re végzett a Vasas és a Paks.

Ketten távoznak Angyalföldről

Nagy Gábor térde ismét megsérült, ami miatt valószínűleg abba kell hagynia a pályafutását. Horváth Levente tavasszal már nem lesz a Vasas játékosa – olvasható a klub Facebook-oldalán.

Olvasói sztorik