NB I

Bori Gábor nem megy Diósgyőrbe

Jelenleg nem állnak rendelkezésre a szerződtetéséhez szükségesek feltételek a DVTK-nál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A közelmúltban több internetes portálon is megjelent, hogy az MVM Paks alapemberét, Bori Gábort szeretné megszerezni korábbi edzője, Tomiszlav Szivics jelenlegi klubja, a Diósgyőr.

A Rangadó.hu érdeklődésére a harmincéves játékos karrierjét egyengető iroda részéről Illés Zoltán menedzser elmondta: a DVTK sportigazgatója, Kovács Zoltán arról tájékoztatta, hogy nem akarja húzni az időt, ami a csapatépítés szempontjából Pakson is fontos, ezért a borsodi klub egyelőre visszalépett Bori Gábor átigazolásától, mert jelenleg nem állnak rendelkezésre azok a feltételek, amelyek a szerződtetéséhez szükségesek lennének.

– Ez nem jelenti azt, hogy végleg elálltak a megszerzésétől, de most nem aktuális a téma. Ez váratlan és meglepő fordulat, de már korábban is jelezték a diósgyőriek, hogy csak bizonyos feltételek megteremtése után tudják megoldani Bori Gábor leigazolását – mondta Illés Zoltán.

Ehhez érdekes helyzet állt elő Pakson, hiszen a rutinos játékos a közelmúltban kinyilvánította távozási szándékát, és a klubnál is távozóként számoltak vele, ezért az edzőmeccseken sem játszott. Korábban azt írtuk, hogy három NB I-es csapat is érdeklődött a játékos iránt, de Illés Zoltán azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy a – Diósgyőr melletti – másik kettő újra előkerül-e, vagy sem, jelenleg csak az biztos, hogy Bori Gábor érvényes szerződéssel rendelkezik, és a Paks játékosa.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik