NB I

Dibusz sorsa hamarosan eldől

A PMFC ügyvezetője elismerte, hogy a kapus átesett az orvosi vizsgálaton a Ferencvárosnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DigiSport kedd reggeli műsorában Feleki Attila, a tulajdonos, Matyi Dezső kivonulása miatt anyagi válságba került PMFC-Matias ügyvezetője elmondta, hogy a bérek kifizetése náluk mindig elsőbbséget élvezett, tehát a játékosoknak nem tartoznak, de a beszállítók (szálloda, utaztatás, étkeztetés, stb.) felé komoly elmaradásaik vannak. Hozzátette: a tavaszi bérekre már most megvan a fedezet, probléma leginkább az erősítésekkel lehet.

– Van néhány piacképes játékosunk, akiknek az értékesítésében lehet gondolkodni. Vannak játékosértékesítéseink, amelyek ma még nem publikusak, de a közeljövőben lezárulnak. Dibusz Dénesnek a Fradi a legkitartóbb kérője, már orvosi vizsgálaton is átesett hétfőn, napokon belül eldőlhet a sorsa. A leglogikusabb lépés, hogy értékesítjük, hiszen valamennyi pénzt kaphatunk érte – mondta Feleki.

A klubvezető ezután némi ellentmondásba keveredett saját magával, mert kijelentette, hogy – bár kevés játékosuk van, akit nem kerestek meg – január végéig, vagy február elejéig senkit sem fog áruba bocsátani.

– Nem fogom szétszedni a csapatot, ezt megígértem a szakmai stábnak is, és elmondtam az öltözőben a játékosoknak is. Bennük hiszünk, bennük gondolkodunk, és nagyon nagy problémának kell lenni ahhoz, hogy további játékosokat eladjunk – magyarázta Feleki Attila, aki megerősítette, hogy Matyi Dezsőnek továbbra is az üzletrészének átruházása a célja, de ezt nem ingyen szeretné megtenni. Azt is elárulta, hogy már van potenciális befektető, érdeklődő.

Olvasói sztorik