NB I

A tizennegyedik forduló hiányzói

A következő kör eltiltottjai, illetve eltiltás közelében lévő játékosai ismét egy helyen!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A legutóbbi bajnokikon is villantak a sárga, illetve piros lapok, így törvényszerű, hogy lesznek eltiltottjai az OTP Bank Liga 14. fordulójának. Összeállításunkból kiderül, mely csapatok nem állhatnak fel teljes kerettel, valamint kik azok a játékosok, akik könnyen az automatikus eltiltás sorsára juthatnak ebben a fordulóban.

Videoton FC – Mezőkövesd-Zsóry FC

Péntek, 19 óra

A hazaiaknál Marco Caneira és Szolnoki Roland is összegyűjtötte az öt sárga lapot, így nem léphetnek pályára ezen a találkozón. A vendégeknél eltiltott nincs, Szalai Vilmos viszont négy sárga lapjával közel áll a kényszerpihenőhöz.

Debreceni VSC-TEVA – Puskás Akadémia FC

Szombat, 14 óra

A debreceni Selim Bouadla az előző fordulóban kapott nagyon buta piros lapot – volt már egy sárgája, de reklamált és húzta az időt, miközben éppen őt cserélte volna le Kondás Elemér vezetőedző –, így egymeccses pihenőre kényszerül. Lázár Pál, Szakály Péter és Zsidai László négy-négy sárgával állnak. A vendégeknél nincs eltiltott.

Lombard FC Pápa – MVM-Paks

Szombat, 16 óra

A Lombardnál Youcef Sekournak kell figyelnie a sárga lapok miatt. A Paksból ezúttal Windecker József fog hiányozni, egy meccset kapott a Haladás ellen begyűjtött piros lapjáért. Kecskés Tamás és Könyves Norbert pedig négy-négy sárga lapot kaptak idáig.

Győri ETO FC – Kaposvári Rákóczi FC

Szombat, 16 óra

A győriektől Nemanja Andrics marad távol, összegyűlt az öt sárga lapja. Lipták Zoltán és Nikola Trajkovics eggyel szerzett eddig kevesebbet ugyanebből a kártyából, nekik jobban kell figyelniük a szabálytalanságokra. Kaposvári oldalon Drazen Okukának van négy sárga lapja.

Pécsi MFC-Matias – Diósgyőri VTK

Szombat, 18 óra

A hazaiaknál Fodor Ferenc rendelkezik négy sárga lappal. Eltiltott nincs a két keretben.

MTK – Budapest Honvéd
Szombat, 20 óra

Az MTK-s Poór Patrik négy sárga lapot gyűjtött az eddigi bajnokik során. A vendégeknél Drissa Diarra jár hasonló cipőben. Piros lap miatt nem lesz hiányzója a mérkőzésnek.

Ferencvárosi TC – Szombathelyi Haladás

Vasárnap, 16.30

Nincs eltiltott a két keretben. A fővárosi zöld-fehéreknél Muhamed Besicsnek és Holman Dávidnak van négy sárga lapja. A Haladás részéről Devecseri Szilárd, Gyurján Bence, Nagy Gábor és Simon Ádám áll közel az automatikus eltiltáshoz.

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano – Újpest FC

Vasárnap, 18.30

Egy-egy eltiltott lesz mindkét oldalon: a kecskeméti Farkas András egy, az újpesti Loic Nego két bajnokit lesz kénytelen kihagyni az MLSZ döntése értelmében. Négy sárga lappal is többen rendelkeznek: a hazaiaknál Póti Krisztián, a vendégeknél Litauszki Róbert és Bavon Tshibuabua juthat könnyen az eltiltás sorsára.

Olvasói sztorik