NB I

Munkába állt az új edző

A 45 éves szerb Nebojsa Vignjevics lett a vezetőedző, aki szerda délelőtt találkozott a csapattal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A klub közleménye:

A szerdai nap folyamán biztossá vált, hogy távozik az Újpest FC kispadjáról Marc Leliévre és Kozma István. A belga közel két éve állt a klub szolgálatában. Kozma István játékosként 2001-ben Újpestről vonult vissza, edzőként pedig idén nyáron tért vissza a Megyeri útra.

Nebojsa Vignjevics aláírta szerződését, tehát pénteken, az MTK ellen már a szerb szakember irányítja a csapatot. A szakmai stábhoz másodedzőként Zoran Campara is csatlakozott. A korábbi középhátvéd játékosként a többi között hazájában, Spanyolországban és Belgiumban is megfordult, majd sportvezetőként a Rad és a Hajduk Kula sportigazgatójaként dolgozott.

Korábban írtuk:

A vasárnapi, Győr elleni vereséget követően lemondott Marc Leliévre, az Újpest belga edzője. Miután a tulajdonos elfogadta honfitársa döntését, azonnal új vezetőedző után nézett, és gyorsan meg is találta a szerb Nebojsa Vignjevics személyében. A 45 éves szakember játékosként 2000 és 2002 között Tatabányán szerepelt, edzőként pedig legutóbb az újvidéki Vojvodina együttesét irányította.

A klub kedd esti tájékoztatása szerint ma 12 óra 30 perctől rendkívüli sajtótájékoztatóra kerül sor, amelyen a klub elnök-tulajdonosa, Roderick Duchatelet bemutatja az új szakmai stáb tagjait. Ezt megelőzően, 10 óra 30 perctől a sajtó számára is nyilvános az edzés, amelyet már az új edző irányít.

A belgrádi születésű edző középpályásként a belgrádi Rad, a görög Enoszisz Neon Paralimni, az amerikai Cleveland Crunch, a kanadai Edmonton Drillers és a Toronto Lynx, illetve mint említettük, az FC Tatabánya játékosa volt. Edzőként az OFK Grbalj, a Rudar Plevlja, a Hajduk Kula, a Rad, illetve az előző idényben a Vojvodina csapatát irányította. Az újvidékiektől azért kellett távoznia, mert a várakozásokkal ellentétben elvesztették a kupadöntőt, a bajnokságban pedig csak bronzérmesek lettek.

Olvasói sztorik