NB I

Szigetszentmiklósra igazolt Sánta

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós csapata megállapodott Sánta Andrással, aki eddig az NB I-es Pécs futballistája volt. A játékosnak nem sok ideje van az akklimatizálódásra, szombaton ő áll a kapuban a Tatabánya ellen – írja az sztkfutball.hu

Sánta András 28 éves, 12 alkalommal szerepelt az NB I-ben, legutóbb az előző bajnokság utolsó fordulójában. Emellett 119 NB II-es találkozón is pályára lépett, vagyis valóban egy rutinos kapusról van szó. A futballista néhány napja csatlakozott a gárda keretéhez és pénteken már a megállapodás is megszületett.

– Örülök neki, hogy sikerült megegyeznünk – mondta a kapus. – Gyorsan kiderült, hogy jó helyre kerültem. Jó a közösség és profi a klub is. A beilleszkedés közepén vagyok, de máris jól érzem magam itt. Szeretnék sikeres lenni a csapattal. Biztos vagyok benne, hogy mi leszünk a bajnokság egyik meglepetéscsapata, sokan úgy jönnek majd hozzánk, vagy fogadnak minket, hogy saját magukat gondolják esélyesebbnek, de aztán csodálkoznak majd. Jók leszünk ebben biztos vagyok – nyilatkozta Sánta a klub honlapjának.

Sánta András azonnal nagy feladatot kap, hiszen a Tatabánya ellen ő áll majd a kapuba. Horváth László még a Kaposvár játékosaként piros lapot kapott egy Magyar Kupa-mérkőzésen, így neki biztosan ki kell hagynia a találkozót.

– Gondoltam, hogy felpörögnek majd az események, hiszen viszonylag későn bontottam szerződést a Péccsel. Egyáltalán nem izgulok, hogy már szombaton védenem kell, hiszen ezért jöttem. Egy jó bemutatkozással szeretném megalapozni a helyem a csapatban. Ha nem kapok gólt, akkor már nagy baj nem lehet, de azért remélem a többiek összehoznak majd legalább egyet elöl, hiszen tovább akarunk jutni a kupában – mondta az SZTK újdonsült hálóőre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik