NB I

Vezetett, mégis kikapott a Loki

Debreceni VSC – Szigetszentmiklósi TK 1-2 (1-0)
Pallag, 300 néző. Vezette: Takács.
DVSC: Polekszics – Lázár, Mészáros (Dombi 60.), Brkovics, Króner – Rezes (Kulcsár 55.), Spitzmüller, Sl. Bouadla (Pölöskey 60.), Ferenczi (Horváth Z. 46.) – Volas (Bud 46.), Tshibamba (Szécsi M. 46.)
SzTK-Erima: Horváth – Stipe (Kornis 72.), Jakovljevics, Ducsics (Puskás 85.), Barna – Kevekveskiri, Kollega, Zsivóczky (Heinemann 72.), Bonifert (Nagy J. 46.) – Takács (Balogh 85.), Eldar
Gólszerzők: 1-0 Volas (33.), 1-1 Zsivóczky (51.), 1-2 Ducsics (84.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat este edzőmérkőzést játszott a DVSC-TEVA, az ellenfél a Szigetszentmiklós volt. Először lépett pályára a Loki színeiben a szlovén csatár, Dalibor Volas, akit pár napja igazoltak. A találkozón természetesen azok kaptak szerepet, akik csütörtökön, Norvégiában nem játszottak. A Lokinál egy tesztelésen lévő 24 éves támadót is láthattak a szurkolók: Joel Tshibamba Kongóból érkezett, korábban volt a lengyel élvonalban szereplő Lech Poznan labdarúgója, gólt lőtt többek között a Manchester Citynek az Európa-ligában. Játszott az orosz élvonalban, a Krilja Szovjetov Szamara csapatában is, legutóbb Kínában futballozott.

Az 5. percben már feljegyezhettük az első hazai helyzetet, Slimane Bouadla 20 méterről lőtt a jobb felső fölé, majd nem sokkal Dalibor Volas próbálkozott jó 17 méterről, a labda centikkel ment mellé. A DVSC-TEVA nagy fölényben futballozott, a vendégek ritkán jutottak el a kapu közelébe. Slimane Bouadla több ígéretes távoli lövése mellett Tshimbamba is helyzetbe került, de a befejezés nem sikerült. A 33. percen vezetést szerzett a Loki, a kongói próbajátékos jobbról Volashoz passzolt, aki 8 méterről a jobb alsóba lőtt. A 43. percben kellett Polekszicsnek először védenie, Eldár lövését kapusunk szögletre tolta – tudósít a dvsc.hu

A második félidő elején egy távoli szigetszentmiklósi próbálkozás alig ment fölé, majd az 51. percben egyenlítettek a vendégek, Zsivóczky tekert a jobb felsőbe. Ezután a Loki visszavette az irányítást, volt is néhány lehetőségük, de a győztes gólt végül a Szigetszentmiklós szerezte meg a hajrában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik